Du återställer ditt lösenord genom att klicka på Glömt ditt lösenord/Forgot your password nere i högra hörnet på login-skärmen av din Kwick app.

Du skall då ange ditt användarnamn / mailadress och få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord. Länken pekar på ett formulär där ett nytt giltigt lösenord skall anges. Notera: Länken i mailet gäller bara i 2 timmar efter att den genererats, vilket betyder att en ny länk behöver begäras på nytt ifall den inte används inom den tiden.

Detaljerade instruktioner för hur du återställer eller byter lösenord kan du hitta på http://help.kwick.io/svenska/aterstalla-eller-byta-losenord.

💡TIPS: Kontrollera gärna att du anger den e-postadress som användes vid registrering av Kwick. Ifall meddelande med länk för att återställa lösenord inte har levererats till din e-post, beror detta sannolikt på en av två olika anledningar:

1. E-postadressen som angivits är inte densamma som användes vid registrering, kontrollera adressen och domän, ex ifall det skall vara mail@ kwick.io eller mail@ kwick.com.
  2. Meddelandet har fastnat i ditt skräppostfilter, kontrollera papperskorgen och inställningar för din e-postklient.