Svenska
Min länk för att återställa lösenord funkar inte eller kommer inte fram
Min länk för att återställa lösenord funkar inte eller kommer inte fram

Vad som kan vara anledningen till att länken för att återställa lösenordet inte funkar.

Johan Magne avatar
Written by Johan Magne
Updated over a week ago

Du återställer ditt lösenord genom att klicka på Glömt ditt lösenord/Forgot your password i din Kwick-app. Du ska då ange ditt användarnamn/mailadress och få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord. Länken leder till ett formulär där ett nytt giltigt lösenord ska anges.

Notera: Länken i mailet gäller bara i 2 timmar efter att den genererats, vilket betyder att en ny länk behöver begäras på nytt ifall den inte används inom den tiden.

Detaljerade instruktioner för hur du återställer eller byter lösenord kan du hitta på http://help.kwick.io/svenska/aterstalla-eller-byta-losenord.

💡TIPS: Kontrollera gärna att du anger den e-postadress som användes vid registrering av Kwick.

Jag får ingen länk för att återställa lösenordet till min epost

Ifall meddelande med länk för att återställa lösenord inte har levererats till din e-post, beror detta sannolikt på en av två olika anledningar:

1. E-postadressen som du angett när du begärde återställning av lösenord är inte densamma som användes vid registrering. Kontrollera adressen och domän, t.ex. ifall det skall vara .se i slutet av epostadressen eller .com.

2. Meddelandet med länken har hamnat i skräpposten. Kontrollera din skräppost, papperskorgen och inställningar för din e-postklient.

Jag har fått en länk men den fungerar inte

Ifall du har fått en länk för att återställa lösenord men du får ett felmeddelande när du försöker använda den kan det bero på någon av följande anledningar:

1. Länken är för gammal, den är bara aktiv i 2 timmar. Begär en ny länk och använd den direkt.

2. Länken har redan använts för att återställa ditt lösenord. Länken kan endast användas en gång. Begär en ny länk.

3. Om du inte klickat på länken utan istället kopierat den och klistrat in den i webbläsaren kan det vara så att länken inte är korrekt kopierad (t.ex. att en del av länken saknas). Kopiera inte länken utan klicka på den istället.

Om du fortfarande har problem med att återställa ditt lösenord, tveka inte att kontakta vår support.