Svenska
Infoga kvittobild i Kwick

Hur du lägger till en kvittobild på ett nytt eller redan existerande köp.

Rickard Holmén avatar
Written by Rickard Holmén
Updated over a week ago

För att kunna lägga in en kvittobild i Kwick Expense måste du ge Kwick tillgång till din kamera och kamerarulle. Om du av misstag tryckt på Tillåt ej kan du ändra detta genom att ge Kwick behörighet till kameran i din telefons inställningar.

För att infoga en kvittobild till ett redan existerande köp

Steg 1
Välj köp.

Steg 2
Välj Kamera eller Galleri. Om du tappat bort ditt kvitto, välj Kvitto saknas. Du kan alltid infoga kvittobild i efterhand.

För att infoga en kvittobild till ett nytt köp

Om ditt företag ännu inte har gått över till att få in köpen till Kwick i realtid kan

du lägga till kvittot manuellt i Kwick enligt stegen nedan, innan transaktionen från banken har kommit in.

Steg 1
 Tryck på plustecknet längst ner till höger för att skapa ett nytt köp.

Steg 2
Välj Kamera eller Galleri. Om du tappat bort ditt kvitto, välj Kvitto saknas. Du kan alltid infoga kvittobild i efterhand.