Svenska
Hur blir jag kund?

Här beskriver vi hur du kan börja använda Kwick Expense.

Rickard Holmén avatar
Written by Rickard Holmén
Updated over a week ago

För att bli kund behöver du antingen skicka ett mail till sales@kwick.io eller fylla i kontaktformuläret på vår webbsida kwick.io.

Efter att du har skickat in dina uppgifter kommer vi att kontakta dig för att skapa ett konto för ditt företag. Vi återkopplar vanligtvis samma arbetsdag.

Alla nya användare i ditt företag får ett välkomstmail med loginuppgifter samt instruktioner om hur man sätter igång med Kwick.